Om os

IBG koncernen består af 3 grene inden for bygge- og anlægsbranchen – IBG Entreprenør, IBG Byggeri og IBG Consult, der arbejder med hver sit felt, men har det til fælles at vi bygger på: 

 

  • Tillid
  • Ordentlighed
  • Kundetilfredshed
  • Viden og rådgivning 
 
 

Historien

IBG har sin rod i bygge- og anlægsbranchen tilbage til 1974, hvor Ib G. Jensen, startede som anlægsentreprenør. Siden er virksomheden vokset støt, og løbende udvidet til nu at omfatte anlægsarbejder, hoved- og totalentrepriser.  I 2023 har vi etableret en selvstændig afdeling, der tilbyder projektering og bygherrerådgivning, samt certificeret ingeniør- og brandrådgivning. 

 

IBG Entreprenør

 Siden 1974 har IBG udført mange forskellige former for anlægsarbejder, herunder jord-, kloak og belægningsarbejde. Desuden har vi gennem tiden udført en lang række vindmøllefundamenter og arbejder desuden med andre projekter inden for klimasikring og den grønne omstilling.

IBG Byggeri

 IBG har opført byggerier i hoved- og totalentreprise siden 2012, og har gennem de seneste år opført 10-15 byggerier om året, især inden for områderne kontor og domicil, lager og logistik samt skoler og idrætsfaciliteter.

IBG Consult

Siden 2018 har vi selv projekteret en del af vores byggerier, hvilket har ledt til at vi i 2023 har etableret den selvstændige afdeling IBG Consult, der rådgiver gennem alle byggeriets faser, fra ide og design over bygherrerådgivning til færdigt byggeri, og består af specialister, der har erfaring, opdateret viden og certificeringer inden for hver deres felt.

Ejerforhold

 IBG A/S ejes og drives af Torben Jensen (der er søn af grundlæggeren Ib G. Jensen), Brian Slot og Ole G. Rømer. Torben og Ole driver IBG Entreprenør, mens Brian driver IBG Byggeri og IBG Consult.

 

> > >