Første spadestik til Læderiets nye domicil

I Hasselager går vi nu i gang med byggeriet af nye spændende lokaler til Læderiet ApS, som forhandler skind, læder, tilbehør og værktøj.

Med en støt vækst gennem mange år, er lokalerne i Risskov blevet for trange for lædervirksomheden, der oprindelig startede op som et sadelmageri i 70’erne. Sadelmageriet blev lagt på hylden for mange år siden, til fordel for salg af varer til fremstilling af læder- og skindprodukter.

Med de nye lokaler på ca. 3.000 m² i Hasselager får Læderiet store og flotte butikslokaler og mulighed for bedre at adskille butik og webshop. Ud over butik kommer byggeriet til at bestå af lager, kontor og kursusfaciliteter.

”Vores nye lokaler kommer til at gøre vores lagerstyring og pakkeflow bedre på webshopdelen, som vi fortsat ønsker at vækste. Udover den større butiksdel bygger vi 100 m2 kursusfaciliteter, så vi kan afholde kurser. Vi ønsker at kunderne virkelig skal blive håndværksmæssigt inspireret til en masse gode projekter i skind og læder”, fortæller ejeren Morten Villekold Andersen, der forleden selv tog det første spadestik til byggeriet.

”Nu lader jeg IBG klare resten af gravearbejdet og byggeriet, mens jeg og mine medarbejdere koncentrerer os om Læderiet” siger han, og overlader trygt det videre arbejde til IBG, som er klar til for alvor at sætte gang i byggeriet.

Morten og Læderiets medarbejdere glæder sig til at flytte ind i de nye flotte lokaler, der er skræddersyet til virksomhedens behov. ”Det bliver fantastisk at byde alle vores kunder velkomne i de nye omgivelser i starten af 2022” afslutter han.

Se hvordan det færdige byggeri kommer til at se ud