Referencer

Access Technology

Størrelse: 625 m²
Arkitekt
: Gjørtz / Andersen Arkitekter A/S
Byggeår: 2021-2022

For Access Technology har vi opført nyt domicil med administration, lager og værksted samt kantine og velfærdsfaciliteter til virksomhedens medarbejdere. Det er opført i betonelementer.

Anatomic Sitt

Ingeniør: Wullum Pasgaard
Arkitekt: Gjørtz Andersen Arkitekter
Størrelse:  1.000 m²
Byggeår: 2021-2022

Det nye domicil er ca. 1.000 m² og opført i betonelementer, og indeholder produktion/lager og administration. 

Borup privatskole

Størrelse: 1.000 m²
Arkitekt
: Wullum Pasgaard A/S
Byggeår: 2021 (igangværende)

Vi opfører idrætshal, omklædning og velfærdsfaciliteter samt nye faglokaler på i alt ca. 1.000 m² til Borup Privatskole. Desuden klargøres 228 m² på førstesalen til at kunne tages i brug i fremtiden. Dermed er der både taget hensyn til det aktuelle behov, økonomien og skolens fremtidige behov.

Hallen indrettes med plads til bl.a. håndbold og 3 badmintonbaner.

Ditur

Størrelse: 5.100 m²
Arkitekt
: GPP Arkitekter A/S
Ingeniør: Niras A/S
Byggeår: 2021-2022 (igangværende)

For Ditur.dk opfører vi domicil med showroom/butik, kundeservice og kantine i stueetagen og kontor- og mødelokaler på første sal. Desuden opfører vi lager, der udgør 2.000-2.500 m² af det samlede byggeri. Byggeriet opføres med facader i sorte betonelementer og sort aluminium. Arkitekturen skaber reference til virksomhedens produkter, da det er udført som et “svævende smykkeskrin”.

Læs mere om projektet

Erhvervsgrund, Risskov

Denne  velplacerede og regulære erhvervsgrund i Risskov ligger i et attraktivt og fuldt udbygget erhvervsområde, tæt på ringvejen og motorvejsnettet. Lokalplanen i området giver mange muligheder for anvendelse. Visualiseringen er et forslag til, hvad der kan bygges på grunden.

Adresse: Brunbjergvej 9A, Risskov
Størrelse: 2.000 m² (byggeret på 1.000m²)
Type af byggeri: erhvervsformål

Vil du høre mere om denne grund? Så kontakt Brian Slot på  brian@ib-g.dk / tlf: 5184 8434

Erhvervsgrund, Skødstrup

Denne grund i Skødstrup nord for Aarhus ligger med Djursland-motorvejen som nærmeste nabo, så der er optimale logistikforhold til domicil og lagerlokaler. De i alt 21.000 m² kan opdeles, så det passer til jeres behov.

Adresse: Grenåvej, Skødstrup (lige ved motorvejen og rute 505)
Størrelse: 21.000 m²
Type af byggeri: domicil/lager

Vil du høre mere om denne grund? Så kontakt Brian Slot på  brian@ib-g.dk / tlf: 5184 8434

 

Erhvervsgrund, Trige

5.000 m² erhvervsgrund med god synlighed mod Randersvej i Trige i Aarhus Kommune, beliggende i etableret erhvervsområde. Der er gode tilkørselsforhold og kun 3 km til Djursland Motorvejen. På grunden kan opføres domicilejendom på op til 3.000 m².

Adresse: Trige
Størrelse: i alt 5.000 m²
Type af byggeri: Domicil / Lager / detail

Erhvervsgrunde, Lystrup

Kun 1 ledig grund tilbage
Grundene ligger attraktivt med både kort afstand til Djurslandmotorvejen og offentlig transport. Dermed er det let for både medarbejdere og leverandører at komme til og fra den kommende erhvervsejendom.

Lokalplanen giver mulighed for erhvervsbyggeri inden for industri-, entreprenør-, oplags- og værkstedsvirksomhed, så der er mange muligheder for kommende købere. Grunden kan deles op i grunde fra 2.000 m² – se billeder med forslag til opdeling.

Adresse: Marøgelhøj 22, Lystrup
Størrelse: 7.000 m²
Type af byggeri: Lager/domicil / håndværk

Vil du høre mere om denne grund? Så kontakt Brian Slot på  brian@ib-g.dk / tlf: 5184 8434

Forstas A/S

Størrelse: 3.000 m²
Arkitekt:
HELLUM Architects
Opføres: 2021-2022

For Forstas A/S opfører vi i Fredericia nyt domicil med ca. 2.000 m² lager og ca. 1.000 m² administration fordelt på to etager. Byggeriet opføres i betonelementer. 

Holstebro Lagerhotel

Ingeniør: AI A/S
Arkitekt: Vilsbøll og Poulsen A/S
Størrelse: 5.500 m²
Byggeår: 2022 (igangværende)

IBG Erhvervsbyg opfører 3 lagerhaller på i alt 5.500 m²

Hallerne opføres i betonelementer med sort fritlagt granit på facaden. Byggeriet i beton, giver hallerne en lang levetid. Desuden er der indtænkt fleksibilitet i forhold til anvendelse, med mulighed for at tilføje flere porte og opdele i mindre rum.

Det er 4. gang vi bygger for Holstebro Lagerhotel/Flemming Krogh A/S se to af de tidligere byggerier: Flemming Krogh A/S   FL Hansens Vej

Industricenter, ZBC Ringsted

Størrelse: 1.780 m²
Arkitekt:
Idéoplæg og bygherrerådgiver er IC Arkitekter A/S, IBGs rådgiver, HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S
Ingeniør: rådgivende ingeniør er Lyngkilde Rådgivende Ingeniører, IBGs rådgiver: Drias Rådgivende Ingeniører A/S
Opføres: 2021-2022

Industricenter til undervisning. Nybyggeri. Centret opføres i Beton med facade i teglsten og stålplader. 

Ishøj Vandværk

Arkitekt: Ginneruparkitekter A/S
Ingeniør: Drias Rådgivende Ingeniører A/S
Størrelse: 551 m²
Byggeår: 2021

IBG Erhvervsbyg har i hovedentreprise opført Ishøj Vandværk. Vandværket er bygget for Ishøj Forsyning med Vand & Teknik A/S som totalentreprenør. Bygningen er beklædt med håndlavede skærmtegl, så det passer ind i den omgivende natur. Det har desuden store vinduespartier, så forbipasserende kan kigge ind til renseprocessen på vandværket.

Ishøj forsyning forventer at vandværket kan levere 800.000 m³ grundvand til Ishøj Kommunes indbyggere.

Læderiet

Størrelse: 3.000 m²
Arkitekt
: GPP Arkitekter A/S
Ingeniør: Niras A/S
Byggeår: 2021

For Læderiet har vi opført nyt domicil med butik, lager, administration og kursusfaciliteter i Hasselager ved Aarhus.
Byggeriet er opført i betonelementer med elementer af træ på facaden. 

Padel Sport Lemvig

Padelcentret er opført i stålkonstruktion med paneler på facaden. Centret indeholder 6 baner. Banerne er fordelt på 4 doublebaner, som er det der anbefales for at kunne afholde større turneringer og 2 singlebaner. De to singlebaner er de første af sin slags i Vestjylland. Med de 6 baner bliver centret i Lemvig Nordvestjyllands største padelcenter.

Centret er opført i totalentreprise af de to lokale entreprenører  IBG Erhvervsbyg og Rosenberg Madsen A/S samt en række andre lokale aktører.

Størrelse: 1.600 m²
Byggeår: 2021

Se mere om vores  koncept med nøglefærdige padel haller eller kontakt Brian Slot for mere info: 5184 8434

 

Padel World, Ikast

Størrelse: 4.000 m²
Arkitekt
: P+P Arkitekter A/S
Ingeniør: Niras A/S
Byggeår: 2021

IBG Erhvervsbyg har opført Midtjyllands største padel center i Ikast. Centret er på i alt 4.000 m². Det er de to lokale erhvervsfolk Rasmus Niebuhr (Niebuhr Gears) og Jens Poulsen (DK Company), der er initiativtagere til og investorer på projektet.

Centret indeholder 12 baner, reception, omklædningsfaciliteter og loungeområde.

Der lægges vægt på kvalitet og komfort i byggeriet, som opføres i hvide betonelementer.

 

Test Page

For Access Technology opfører vi nyt domicil med administration, lager og værksted samt kantine og velfærdsfaciliteter til virksomhedens medarbejdere. Det bliver på ca. 650 m² og opføres i betonelementer.

Størrelse: 625 m²
Arkitekt
: Gjørtz / Andersen Arkitekter A/S
Byggeår: 2021 (igangværende)

Vestjysk, Ringkøbing

Størrelse:  430m²
År:  2021-22 (igangværende)

For Vestjysk opfører vi tilbygning til deres domicil. Da Vestjysk Landboforenings eksisterende lokaler blandt andet består af en smuk bygning i røde teglsten, er det vigtigt at den nye kontorbygning kommer til at passe ind. Derfor opføres byggeriet i samme røde teglsten og med tegltag, som en kopi af (og bygges sammen med) en eksisterende bygning, så hele bygningsmassen kommer til at matche hinanden.

Villa i Roskilde

Arkitekt: BAKS ARKITEKTER
Ingeniør: Thoudal Rådgivende Ingeniørfirma
Størrelse: 475 m²
Byggeår: 2020

I Roskilde har IBG Erhvervsbyg opført denne villa med udsigt over Roskilde fjord. Byggeriet er opført i betonelementer med egetræslister samt terrasser i egetræ. Også indendørs fremstår huset i rå beton på vægge og gulve. Ud over huset er der opført garage på 75 m² i betonelementer samt et bådehus med egetræslister på facaden og sedumtag.

IBG har også stået for miljøscreening, nedbrydning af eksisterende bygning, jord, fundament og terrændæk samt stensætninger i natursten, som markerer overgangen fra have til strand.

Bygherre udtaler:

”Vi har haft en super god og positiv dialog med IBG hele vejen igennem. De har været både utrolig kompetente og behagelige at arbejde sammen med. De har været imødekommende over for vores ideer og har også været gode til at komme med fine løsninger til huset – og alt det udenom – som vi ikke selv havde tænkt på”

Camilla Kynde Frederiksen, Roskilde

WGS Welness Group

Størrelse: 1.300 m²
År: 2021-2022

For WGS Welness Group opføres lagerhal i betonelementer.

Ølstykke Hal 2

Størrelse: 1.300 m²
Arkitekt: Vilsbøll & Poulsen
Ingeniør: Drias.
Byggeår: 2021-2022

For Egedal Kommune opfører vi idrætshal på 1.300 m², med hal og omklædningsfaciliteter. Hallen bygges sammen med den eksisterende Ølstykkehal med en fælles foyer.

Ådalens Privatskole

IBG A/S har haft hovedentreprisen på Ådalens Privatskole. Der er opført 8 klasseværelser, fællesareal, lærerafdeling med lærerværelse og personalefaciliteter og hal med omklædningsrum. Skolen er opført i stålspær med betonelementer og letelementer i træ og tag i trapezplader.

Arkitekt: Arkitekterne Køge A/S
Ingeniør: Terkel Pedersen Rådgivende Ingeniører ApS
Byggeår: 2020

Byggemodning

Klik her for at se nogle af  den lange række af byggemodningsprojekter IBG har udført for bl.a. Lemvig Kommune, Holstebro Kommune, Herning Kommune og Silkeborg Kommune. Der er også en række private aktører blandt vores kunder heriblandt landmænd og håndværkervirksomheder.

Breinholt

Arkitekt: Arkitektladen A/S
Ingeniør: Knud Verner Thomsen Rådgivende Ingeniør Aps
Byggeår: 2020

Nyopført liebhaverejendom på 870 m² i 3 plan samt 80 m² garage, opført i hovedentreprise. Arkitektonisk har boligen samme udtryk ud mod gårdspladsen, som den oprindelige ejendom på stedet fra 1903, mens den er åbnet op for udsigten mod vandet på den anden side. Byggeriet har insitustøbt kælder, er fuldmuret og har tegltag. Desuden er der udført flise- og teaktræsterrasser.

 

Engbjerg Vandværk

Arkitekt: Ginneruparkitekterne A/S
Ingeniør: Drias Rådgivende Ingeniører A/S
Størrelse: 750 m²
Byggeår: 2019

IBG A/S har haft hovedentreprisen på Engbjerg Vandværk, Klinkby – et industribyggeri på 750 m² bygget for Lemvig Vand og Spildevand med Vand & Teknik A/S som totalentreprenør.

“IBG løser opgaver med en positiv tilgang. Arbejdssikkerhed, aftaler og økonomi løses i en konstruktiv dialog”

Thomas Vogn Kjeldsen Vand og Teknik A/S

Insitubeton arbejde

Klik her og få et indblik i nogle af vores seneste projekter, hvor vi har anvendt insitubetonløsninger. Blandt vores nylige referencer kan nævnes Nr. Vorupør havbad, Havnefronten i Lemvig, Struer Havn, SDE i Vejle.

Vi blev i 2015 nomineret til årets betonpris for havbadet i Nr. Vorupør, hvor vi blev nr. 2 kun overgået af et projekt i Lemvig Le Mur. Her blev vi efterfølgende  hyret til at lave en udvidelse af selv samme vinderopgave, som en insitustøbt løsning

IBG Erhvervsbyg - alle former for erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise

Airlaid A/S, Hammel

Arkitekt: Gjørtz Arkitekter A/S
Ingeniør: NS Rådgivende Ingeniører A/S
Størrelse:  400 m²
Byggeår: 2019/2020

Ny administrationsbygning og velfærdsfaciliteter, samt renovering af eksisterende produktionsbygninger. Opført i teglsten og egetræ. Der arbejdedes med genbrugstegl og andre grønne tiltag og miljørigtige materialer i byggeriet.

Bygningen skal opfylde virksomhedens fremtidige behov til øget produktion og fleksibilitet. Den er i to etager og på ca. 400 m².

”Vi oplevede fra start at være på bølgelængde med IBG Erhvervsbyg, og vi har gennem hele forløbet haft en god og konstruktiv dialog. De var gode til at stille spørgsmål ved vores valg og bringe deres erfaring i spil, for at finde frem til de bedste løsninger. Resultatet er et flot domicil, som vi føler os godt tilpas i, og som passer til vores behov”.

Majbritt Hjortshøj, partner, Airlaid

Lemvig Beton A/S

Arkitekt: IBG A/S
Ingeniør: Bent Moesby A/S
Størrelse: 1.200 m²
Byggeår: 2019

Totalentreprise på opførelse af nye produktionsfaciliteter til betonelementer på i alt 1.200 m2 til Lemvig Beton A/S. Byggeriet er designet og projekteret til at passe til den fuldt dækkende traverskran med stor løftekapacitet og løftehøjde.

“Vi har igennem hele byggeprocessen haft et rigtig godt samarbejde med IBG, hvor aftaler honoreres til fulde. Opgaven er blevet løst innovativt og til vores fulde tilfredshed, og jeg kan til enhver tid anbefale IBG som totalentreprenør”

Bent Gatten Larsen, Lemvig Beton A/S

Sommerhus ved Limfjorden

Størrelse: 150 m²
Opført: 2020-21

Kloakarbejde

Klik her for at se nærmere på vores kloakarbejde. Vi etablerer et separat kloaknet til regnvand. så belastningen af rensningsanlæggene bliver mindre, da regnvandet ledes direkte til vandløb og søer. Det reducerer spildevandsafgiften, hvilket kommer boligejerne til gode.

Vindmøller

Projekterne er etableret rundt i hele landet, og da vi har været med fra starten  i de tidlige faser med testmøller, har vi været så heldige at kunne fortsætte vores samarbejde med rigtig mange af de store vindmølleproducenter herunder Vestas, Siemens, Skovgård InvestA/S, European Energy A/S, Eurowin A/S, Envision A/S og flere private aktører.

 

Flemming Krogh A/S

Arkitekt: Vilsbøll & Poulsen Arkitektfirma A/S
Ingeniør: Bent Moesby A/S
Byggeår: 2019

IBG A/S har haft totalentreprisen på etablering af ny lagerhal og transportcenter på FL Hansens Vej i Holstebro på 4.600 m². Et betonelementbyggeri opført med sandwichfacader i sort granit samt TTS tagplader og her imellem trapez. Muligheder for opdeling i større eller mindre lejemål.

“Samarbejdet med IBG har været præget af positivitet og troværdighed. Alle tidsplaner blev overholdt, og økonomien blev som budgetteret. En meget professionel samarbejdspartner med sikkerhed og kvalitet i højsæde”.

Jesper Krogh, Flemming Krogh A/S

Transformatorstationer

Byggeår: 2020

IBG Erhvervsbyg har bygget to identiske transformatorstationer i Søndervig og Klinkby. Transformatorstationerne er opført i betonelementer med teglfacade. Der er brugt specielle farver i både mørtel, døre, vinduer og sålbænke for at få transformatorstationerne til at passe bedst muligt ind i den omkringliggende natur.

Læs mere om projektet

 

Cook domicil

Cook Medical

Arkitekt: Arkitekterne Køge A/S
Ingeniør: IGS Rådgivende Ingeniører
Størrelse: 1.500 m²
Byggeår: 2017

William Cook Medical ApS – Kontordomicil i Bjæverskov.

Arbejdet omfatter etablering af ny kontorbygning, samlet areal ca. 1.500 m² i to etager.

 

 

Flemming Krogh A/S

Størrelse: 1.239 m²
Arkitekt: Vilsbøll & Poulsen Arkitektfirma A/S
Ingeniør: Bent Moseby A/S
Årstal: 2018

Udvidelse af eksisterende lagerhal og transportcenter på FL Hansens Vej i Holstebro med 1.239 m².
Byggeriet er udført i totalentreprise med respekt for eksisterende arkitektur fra det eksisterende byggeri.

Vejdirektoratets materielgård

Ingeniør: Cowi
Byggeår: 2020

Renovering af Vejdirektoratets materielgård i Holstebro, som indeholder hal med saltlager og opbevaringsplads samt nybygning af kontor og toilet.

Træ-buespærene fra det eksisterende saltlager er genanvendt, mens der er opført nyt fundament, facader og tagkonstruktion på hallen.

Vingen, Thisted

Fire tætbyggede lave rækkehuse i Thisted for Ejendomsselskabet Hanstholmvej Thisted ApS v/Rasmus Færch

Arkitekt: Vilsbøll og Poulsen
Ingeniør: Bent Moesby A/S
Byggeår: 2018

Promal A/S, Holstebro

Arkitekt: Wullum Pasgaard A/S
Ingeniør: Wullum Pasgaard A/S
Størrelse: 600 m²
Byggeår: 2016

Etablering af ny kontorbygning samlet areal 600 m² i to etager.

”Vi har valgt IBG som hovedentreprenør til opførelse af ny administrationsbygning. Byggeriet blev udført indenfor den aftalte tids- og prisramme. Vi havde et glimrende samarbejde med IBGs medarbejdere under hele processen, og resultatet lever til fulde op til vores forventninger. Vi nyder vores nye administrationsbygning hver eneste dag!”, Preben Laugesen, Promal A/S Holstebro

 

 

Centervej, Køge

Arkitekt: Arkitekterne Køge A/S
Ingeniør: Strunge Jensen A/S
Størrelse: 5.200 m²
Byggeår: 2017

Opførelse af lager og administration

 

Just Gruppen, Køge

Arkitekt: Arkitekterne Køge A/S
Ingeniør: IGS Rådgivende Ingeniører
Størrelse: 1.400 m²
Byggeår: 2015

Truckvej etape 1+3 Lager og administration

Byggeriet omfatter 1000 m² lagerbygning i sandwich elementer samt 400 m2 administrationsbygning i to etager samt 3.000 m² befæstede arealer.

 

 

IBG hovedkvarter og lager

Arkitekt: IBG A/S
Ingeniør: Bent Moseby A/S
Størrelse: 2.150 m²
Byggeår : 2017

Byggeriet omfatter 750 m² lagerbygning i letkonstruktion. 1000 m² værksted i sandwichelementer samt 400 m² administrationsbygning i to etager. 3000 m² befæstede arealer.