Villa med udsigt

Med en fantastisk udsigt over Roskilde Fjord, har en ny villa nu taget form. Udsigten er i fokus og facadens store vinduespartier giver et perfekt og udsyn over fjorden.

Huset ejes af Camilla og Anders Kynde Frederiksen, som er i gang med at flytte ind. ”Vi er sindssygt glade for det nye hus og glæder os til at komme helt på plads og få styr på de sidste detaljer” fortæller Camilla, som har haft den primære kontakt til byggefirmaet undervejs i processen.
IBG Erhvervsbyg har opført villaen på ca. 400 m² i totalentreprise. Den er opført i betonelementer og den rå arkitektur er fortsat indendørs, hvor rummene også fremstår med rå beton på gulve og vægge, blødt op af elementer i mørkt træ indendørs og egetræslister og -terrasser udendørs. Huset er projekteret af BAKS ARKITEKTER.

Positiv dialog

Grunden skråner kraftigt ned mod fjorden og bygningen er derfor delvist bygget ind i skrænten. Fra både kælder og stueplan er der adgang til store egetræsterrasser. Herfra kan man nyde udsigten over fjorden og snuppe et bad i den udendørs bruser efter en tur i vandet.
”Vi har haft en super god og positiv dialog med IBG hele vejen igennem. De har været både utrolig kompetente og behagelige at arbejde sammen med. De har været imødekommende over for vores ideer og har også været gode til at komme med fine løsninger til huset – og alt det udenom – som vi ikke selv havde tænkt på”, fortæller Camilla.

Ud over huset har IBG opført garage på ca. 75 m² og et bådehus med egetræslister på facaden og grønt tag. IBG har selv stået for miljøscreening, nedbrydning af eksisterende bygning, jord, fundament og terrændæk samt stensætninger i natursten, som markerer overgangen fra have til strand. ”Det var egentlig meningen, at vi ville stå for græsplæne og stensætning selv. Men da vi opdagede, hvor dygtige og erfarne IBG er også på anlægsområdet, kunne vi se at det gav rigtig god mening at lade dem stå for denne del også”, afslutter Camilla, der også har været glad for samarbejdet med underentreprenørerne på projektet: Torben Frandsen, Tjæreborg Industri, Caemento, Mogensen VVS, Magnus Holm, Elcenter vest og Alumont.

Se flere billeder af huset under referencer