SAMARBEJDE FOR 4. GANG

 Holstebro Lagerhotel A/S udvider med 5.500 m²

I 2017 købte brødrene Jesper, Bjarne og Michael Krogh (der også står bag fragtfirmaet Flemming Krogh A/S) Holstebro Lagerhotel, for at kunne tilbyde sine kunder lagerplads. Det har der vist sig at være en god synergi i, og lagerhotellet blev hurtigt fyldt op. Derfor byggede de i 2018 ekstra 1.234 m² og i 2019 endnu 4.600 m² med IBG som totalentreprenør. Og lagerpladsen er stadig meget populær. Derfor har de nu valgt at bygge yderligere 3 lagerhaller på i alt 5.500 m².

Ud over de to byggerier har IBG også stået for renovering af kontorlokaler. Det er dermed 4. gang, at brødrene bag Holstebro Lagerhotel samarbejder med IBG. ”Vi har været glade for samarbejdet, og har gennem alle projekter oplevet at et ord er et ord – tidsplanerne blev overholdt – og kvalitet og økonomi var som aftalt, så derfor vil vi gerne fortsætte det gode samarbejde” siger Jesper Krogh, fra Holstebro Lagerhotel A/S.

Som det eksisterende lagerhotel, opføres de nye i betonelementer med sort fritlagt granit på facaden. En løsning, som sikrer hallerne en lang levetid.