Erhvervsgrunde til salg

Attraktive erhvervsgrunde til salg, kan være svære at finde. Derfor gør vi det let for dig. Sammen med vores samarbejdspartnere råder vi over en række attraktive erhvervsgrunde i hele Danmark.  Find den rigtige placering her, og lad os stå for at opføre dit erhvervsbyggeri  Herunder kan du se de forskellige grunde:

Erhvervsgrund, Risskov

Denne  velplacerede og regulære erhvervsgrund i Risskov ligger i et attraktivt og fuldt udbygget erhvervsområde, tæt på ringvejen og motorvejsnettet. Lokalplanen i området giver mange muligheder for anvendelse. Visualiseringen er et forslag til, hvad der kan bygges på grunden.

Adresse: Brunbjergvej 9A, Risskov
Størrelse: 2.000 m² (byggeret på 1.000m²)
Type af byggeri: erhvervsformål

Vil du høre mere om denne grund? Så kontakt Brian Slot på  brian@ib-g.dk / tlf: 5184 8434

Erhvervsgrund, Trige

5.000 m² erhvervsgrund med god synlighed mod Randersvej i Trige i Aarhus Kommune, beliggende i etableret erhvervsområde. Der er gode tilkørselsforhold og kun 3 km til Djursland Motorvejen. På grunden kan opføres domicilejendom på op til 3.000 m².

Adresse: Trige
Størrelse: i alt 5.000 m²
Type af byggeri: Domicil / Lager / detail

Erhvervsgrunde, Lystrup

Grundene ligger attraktivt med både kort afstand til Djurslandmotorvejen og offentlig transport. Dermed er det let for både medarbejdere og leverandører at komme til og fra den kommende erhvervsejendom.

Lokalplanen giver mulighed for erhvervsbyggeri inden for industri-, entreprenør-, oplags- og værkstedsvirksomhed, så der er mange muligheder for kommende købere. Grunden kan deles op i grunde fra 2.000 m² – se billeder med forslag til opdeling.

Adresse: Marøgelhøj 22, Lystrup
Størrelse: 7.000 m²
Type af byggeri: Lager/domicil / håndværk

Vil du høre mere om denne grund? Så kontakt Brian Slot på  brian@ib-g.dk / tlf: 5184 8434