Velkommen til fremtiden…

Flere virksomheder melder om mangel på bygge- og anlægsstruktørelever. Hos IBG er vi dog heldige at have en god flok af elever – og vi har netop fået endnu to nye anlægsstruktørelever – Carl Emil og Emil. For dem begge har det at komme ud og arbejde med noget håndgribeligt været vigtigt i valget af uddannelse. For Carl Emil har det at være ude det meste af dagen – og  udsigten til at tjene sine egne penge – også spillet ind. Hvor mange af deres kammerater har valgt en gymnasiel uddannelse og har udsigt til bøger og SU så langt øjet rækker, er udsigten for de to struktørelever noget anderledes. – Og så gør det ikke så meget, at man skal stå lidt tidligere op end kammeraterne.

Emil har efterhånden vænnet sig til det med at stå tidligt op, han har nemlig også haft job hos os hele sommeren. Begge de to unge mænd er godt i gang med arbejdet i Holstebro, hvor de arbejder på et kloaksepareringsprojekt, som skal sikre mod oversvømmelser i området og aflaste rensningsanlægget.

Med Carl Emil og Emil har vi nu i alt 7 elever. Tak fordi i vil være med på holdet, og være med til at skabe og sikre fremtiden.