Padel tennis kommer til Lemvig!

Danmarks hurtigst voksende sport er på vej til Lemvig. Padel tennis, der er en blanding af squash og tennis, har for alvor taget Danmark med storm. Nu opfører lokale kræfter padelcenter i Lemvig

Lokale kræfter

Det er en gruppe lokale initiativtagere, som har fået projektet stablet på benene. Gruppen består af Rasmus Porup, Torben Sørensen, Jan Mikkelsen, Michael Rosenberg Madsen,Torben Jensen samt Brian Slot.

”Ideen om et padelcenter i Lemvig kom for næsten et år siden. Jeg havde prøvet sporten et par gange i udlandet, og da jeg så, at den også begyndte at blive populær i Danmark, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle vi også have i Lemvig. Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at samle så stærkt et hold, som skal være med til at gøre dette til en succes.” siger Rasmus Porup

Vestjyllands største padelcenter

Det helt nye padelcenter der opføres i Lemvig, kommer til at bestå af 6 baner. Banerne er fordelt på 4 doublebaner, som er det der anbefales for at kunne afholde større turneringer og 2 singlebaner. De to singlebaner er de første af sin slags i Vestjylland. Med de 6 baner bliver centret i Lemvig også Vestjyllands største padelcenter.

Padel center skabes sammen

Det godt 1.600 m2 store padelcenter skal opføres i totalentreprise af de to lokale entreprenører  IBG Erhvervsbyg og Rosenberg Madsen A/S samt en række andre lokale aktører.

”Vi er i positiv dialog med kommunen, som bistår med hjælp til projektet, så vi hurtigst muligt kan komme i jorden og påbegynde byggesprocessen. Centret kommer til at ligge på Saturnvej, som i dag også har Jem og Fix på vejskiltet” fortæller Jan Mikkelsen.

Det nye padelcenter forventes at stå klar til sommer.