Øget fokus på erhvervsbyggeri

Med ansættelsen af Niels Hansen som afdelingsleder i IBG Erhvervsbyg tidligere på året, markerer IBG et øget fokus på byggeri i hoved- og totalentreprise af alt fra lagerhaller til skoler over en niche for liebhaverboliger.

Niels har mere end 25 års erfaring med erhvervs- og boligbyggeri fra forskellige større totalentreprenører i Midt- og Vestjylland. På kontoret hos IBG i Lemvig har han det overordnede ansvar for projektstyring, mens direktør Brian Slot har hovedansvaret for salg. Det er et velafprøvet samarbejde, da de kender hinanden fra et tidligere samarbejdet i lignende stillinger i en anden virksomhed.

Privat bor Niels i Bonnet ved Lemvig, så han er på flere måder ”kommet hjem”.

”Jeg kan virkelig godt lide den afslappede atmosfære og den ærlige og ordentlige tilgang til byggeri og samarbejdspartnere hos IBG, så det er ikke kun geografisk, at jeg er kommet hjem” fortæller Niels, der sammen med Brian Slot og de øvrige medarbejdere har mange byggerier i gang og på vej.

”Vi har arbejdet med erhvervsbyggeri i mange år, men vi har aldrig haft så mange sager i pipelinen som nu” fortæller Brian, så trods coronaens indtog i Danmark og resten af verden, er der fuld fart over feltet. ”Som noget nyt prøver vi nu også kræfter med ejendomsudvikling flere steder i Danmark blandt andet i Lystrup ved Aarhus, hvor der er fuld gang i projektudviklingen.

Et andet nyt tiltag er udviklingen af et koncept omkring nøglefærdige padel haller