Nye faciliteter og muligheder til Borup Privatskole

IBG Erhvervsbyg har indgået aftale med Borup Privatskole om opførelse af idrætshal, omklædning og velfærdsfaciliteter samt nye faglokaler på i alt ca. 1.000 m2.
Desuden klargøres 228 m² på førstesalen til at kunne tages i brug i fremtiden. Dermed er der både taget hensyn til det aktuelle behov, økonomien og skolens fremtidige behov.

Hallen indrettes med plads til bl.a. håndbold og 3 badmintonbaner. ”At få en hal tilknyttet skolen giver en langt større fleksibilitet i idrætsundervisningen og gør det muligt at tænke bevægelse ind i skolens hverdag på en langt bedre måde” fortæller skoleleder Maja Larsen, der også glæder sig til at kunne give lærere og elever nye og tidssvarende faglokaler til musik og billedkunst.

Borup Privatskole ligger på Midtsjælland og har elever i 0. – 9. klasse. Det har længe været et ønske for skolen at udvide med nye faciliteter, og da en nabogrund blev ledig, købte skolen den, som første skridt mod at realisere drømmen. Skolen har prioriteret gode og langtidsholdbare materialer til projektet, der opføres i betonelementer og med trapezplader og huldæk på taget.

”Vi er glade for den sparring og rådgivning vi har fået fra IBG i forløbet, og glæder os til at byggeriet står færdigt” siger Maja Larsen. Projekteringen er i gang, og nedrivning af eksisterende bygninger går i gang i oktober. Byggeriet forventes at starte op i november og de nye lokaler skal stå klar til at tage i brug i starten af skoleåret 21/22.

Det er anden gang inden for kort tid, at IBG Erhvervsbyg opfører et skolebyggeri. I august afleverede vi Klasselokaler og idrætshal på Ådalens privatskole i Ishøj se byggeriet under referencer