IBG udvider ejerkredsen

I 2020 foretog IBG – Ib G. Jensen A/S – et generationsskifte, hvor stifter Ib og Lillian Jensen overlod deres andele af virksomheden til sønnen Torben og medejer Brian Slot, som siden har været eneste ejere.

Nu udvides ejerkredsen med afdelingsleder i anlægsafdelingen; Ole Rømer.

”Med Ole som medejer, styrker vi fundamentet i virksomheden med flere stærke kræfter i ejerkredsen” siger Torben, der glæder sig over at Ole har takket ja til at blive medejer.

Ole har været en del af IBG de seneste 3 år, heraf 2 som afdelingsleder i anlægsafdelingen, hvor han bl.a. er ansvarlig for projekterne i Vestdanmark.

Del af en virksomhed i udvikling

Ole Rømer glæder sig til – i endnu højere grad – at være med til at sætte retningen og præge udviklingen for IBG. Og udvikling er der masser af i virksomheden, der gennem de seneste år er vokset kraftigt, ikke mindst inden for erhvervsbyggeri, hvor der nu opføres en række byggerier indenfor områderne kontor og domicil, lager, skoler og idrætsfaciliteter. Desuden er der i det seneste år udvidet med et nyt forretningsområde; ejendomsudvikling, hvor man køber byggegrunde, som udvikles og videresælges i forbindelse med byggeri på grundene.

I anlægsafdelingen er både antallet af – og størrelsen på – projekterne vokset støt gennem de seneste år, med blandt andet en række større vindmølleprojekter, byggemodningsopgaver på Sjælland og i Københavnsområdet, og virksomheden fastholder og udvider desuden positionen og anlægsaktiviteterne i lokalområdet.