IBG åbner kontor i Holstebro

Det kniber med pladsen på IBGs hovedkontor i Lemvig. Derfor åbner vi nu kontor på Kirkestræde i Holstebro.
”Både i afdelingen for egenproduktion og erhvervsbyggeri sidder medarbejderne tæt, når de er på kontoret, og de fysiske rammer giver derfor ikke plads til den positive udvikling, som begge afdelinger ser frem imod i de kommende år” fortæller Brian Slot, direktør og medejer i IBG.

Lettere rekruttering

”Frem for at udvide hovedkontoret, har vi valgt at åbne endnu et kontor. Valget er faldet på Holstebro – blandt andet fordi vi forventer at det gør det lettere at rekruttere nye medarbejdere” siger Brian Slot.
Det bliver primært IBG Erhvervsbyg, afdelingen for totalentreprise, som kommer til at sidde i de nye lokaler i Holstebro, og her er man meget afhængig af at kunne tiltrække flere medarbejdere – blandt andet projektledere.
”I og med at Holstebro har bygningskonstruktøruddannelsen – og motorvejen – giver det flere muligheder for at tiltrække kommende kandidater” siger han.
Samtidig giver det kortere afstand mellem kontoret og byggesager og samarbejdspartnere, som for de flestes vedkommende ligger i de større byer, blandt andet Aarhus.

Stadig én virksomhed

Selv om en del af virksomheden nu flytter til Holstebro er det stadig én virksomhed, og hovedkontoret og administrationen er stadig i Lemvig, hvor virksomheden er grundlagt.
IBG er startet i 1974 som jordentreprenør, og har udviklet sig til at være totalentreprenør med egen anlægsafdeling. Vi flyttede ind i det nuværende hovedkontor i Rom ved Lemvig i 2016. Et kontor, der var bygget med plads til udvikling – men udviklingen er gået hurtigere end forventet, og kontoret kan ikke længere følge med antallet af medarbejdere.
Det nye kontor kommer til at ligge i Kirkestræde – i den bygning, hvor posthuset engang lå, og hvor også Dagbladet i dag har lokaler. Her overtager IBG 1. salen Vi forventer at flytte ind i de nye lokaler 1. marts.