Ditur – fra drengeværelse til nyt domicil

Ditur har indgået aftale med IBG Erhvervsbyg om at opføre nyt domicil i Hasselager.

Brødrene Mikkel og Kasper Dissing fra Ditur.dk startede virksomheden på drengeværelset i 2014, og deltog i 2019 i Løvens hule på DR1. Siden er det gået stærkt for virksomheden, der har specialiseret sig i at sælge ure, der ”ligner en million uden at koste en”, og nu bevæger sig ind på det norske marked.

Som vækstvirksomhed, der er gået fra 3 til mere end 40 medarbejdere på godt et år, har de behov for mere plads – og at opgradere til lokaler, der matcher de flotte ure, som virksomheden forhandler. Dertil er det ambitionen at skabe fremtidens arbejdsplads, hvor der er plads til at indfri den enkelte medarbejders behov.

Medarbejderne inddrages

”Undervejs i processen inddrages medarbejderne i den endelige udformning af lokalerne, ved flere workshops, fordi det er dem, der skal bruge bygningerne – og dem der ved, hvad der er behov for” fortæller Brian Slot fra IBG Erhvervsbyg.

Domicilet kommer til at bestå af kontor, showroom, lager og medarbejderfaciliteter som samlet kommer til at udgøre ca. 5.000 m². Projektet er tegnet af GPP Arkitekter og kontoret er udformet som et ”svævende smykkeskrin” i sorte betonelementer og sort aluminium.